Početna
 

Arhiva članaka 2020

Poziv za 109. sjednicu Povjerenstva

109. sjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa održat će se u utorak, 29. prosinca 2020.g. u 10.30 sati u prostorijama Povjerenstva, Ulica kneza Mislava 11/3, Zagreb.

Sjednica Mreže nacionalnih tijela za suzbijanje korupcije „Network of Corruption Prevention Authorities“

Dana 16. prosinca održana je online plenarna sjednica Mreže antikorupcijskih tijela Network of Corruption Prevention Authorities u kojoj Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa predstavlja Republiku Hrvatsku.

Poziv za 108. sjednicu Povjerenstva

108. sjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa održat će se u petak, 18. prosinca 2020.g. u 10.30 sati u prostorijama Povjerenstva, Ulica kneza Mislava 11/3, Zagreb.

Publikacija o osnovnim obvezama i ograničenjima obveznika sukladno odredbama Zakona o sprječavanju sukoba interesa

Povjerenstvo je početkom studenoga 2020.g. izdalo publikaciju "Osnovne obveze i ograničenja obveznika sukladno odredbama Zakona o sprječavanju sukoba interesa".

Međunarodna konferencija u organizaciji Vijeća Europe "Kontrola korupcijskih rizika u uvjetima krize"

Dana 9. prosinca 2020.g. Vijeće Europe organiziralo je konferenciju pod nazivom "Controlling Corruption Risks in Crises Settings" - "Kontrola korupcijskih rizika u uvjetima krize"

Druga međunarodna konferencija "Politike integriteta, transparentnosti i odgovornosti u teoriji i praksi“ Komisije za borbu protiv korupcije Države Palestine

Dana 9. prosinca 2020.g. održana je druga međunarodna konferencija pod nazivom "Politike integriteta, transparentnosti i odgovornosti u teoriji i praksi“, koju je organizirala Komisija za borbu protiv korupcije Države Palestine.

Stranice