Početna
 
"Zaboravite privatno, brinite za javno"
Izvješće o imovinskom stanju
Podnesite izvješće
Odgovorno i transparentno
Prijava sukoba interesa
Prijava
Zaštitimo javni interes zajedno
Mišljenja
"Sačuvajte vlastiti integritet i vjerodostojnost"
Zatražite mišljenje

Novosti

Najava 117. sjednice Povjerenstva

117. sjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa održat će se u petak, 26. veljače 2021.g. u 12.00 sati u prostorijama Povjerenstva, Ulica kneza Mislava 11/3, Zagreb.

Potpisan Memorandum suradnje Povjerenstva za suzbijanje korupcije i oduzimanje nezakonito stečene imovine Republike Bugarske i Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa Republike Hrvatske

Dana 19. veljače 2021.g. potpisan je Memorandum suradnje između Povjerenstva za suzbijanje korupcije i oduzimanje nezakonito stečene imovine u Republici Bugarskoj i Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa Republike Hrvatske.

Najava 116. sjednice Povjerenstva

116. sjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa održat će se u petak, 19. veljače 2021.g. u 12.00 sati u prostorijama Povjerenstva, Ulica kneza Mislava 11/3, Zagreb.

Obavijest medijima o ograničenju broja osoba kojima će se omogućiti prisutnost na sjednicama Povjerenstva

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju te sa svrhom postupanja u skladu s obveznim epidemiološkim mjerama, obavještavamo zainteresirane medije da će HTV biti pool za sjednice Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa te molimo ostale...

Obavijest o načinu podnošenja dokumentacije i prijemu stranaka za vrijeme trajanja epidemije bolesti COVID - 19

S ciljem sprječavanja širenja epidemije bolesti COVID-19 te zaštite stranaka i zaposlenika, Ured Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa zaprimat će dokumentaciju elektroničkim putem ili putem pošte, a osobnom dostavom samo iznimno.