Početna
 

Dobro došli na novu internetsku stranicu Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa

Poštovani dužnosnici i ostali posjetitelji internetske stranice,

dobro došli na novu internetsku stranicu Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa.

Stavljanje u funkciju nove internetske stranice označava završetak projekta informatizacije ukupnih poslovnih procesa Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa.

Kod kreiranja nove internetske stranice vodili smo se idejom da na što preglediniji način približimo njen sadržaj i korisnicima omogućimo lakše dohvaćanje pojedinih sadržaja, posebice akata koji su rezultat rada Povjerenstva

U sklopu projekta informatizacije izrađena je i stavljena u funkciju aplikacija za uredsko poslovanje čime su znatno unaprjeđeni interni poslovni procesi Povjerenstva. Integracija ove aplikacije sa web rješenjem omogućila je realizaciju projekta e-izvješća o imovinskom stanju dužnosnika, odnosno popunjavanje ovog izvješća u elektronskom obliku.

U cilju osiguravanja od moguće zlouporabe identiteta dužnosnika, mogućnost podnošenja izvješća o imovinskom stanju ograničena je samo na osobe koje se nalaze u registru dužnosnika i imaju otvoren korisnički račun. Samo ovim dužnosnicima bit će dostupan obrazac izvješća u elektronskom obliku.

Korištenjem korisničkog računa bit će moguće: predati izvješće o imovinskom stanju u elektronskom obliku, pregledati i ispisati predana izvješća o imovinskom stanju, koristiti sadržaj predanih izvješća o imovinskom stanju za popunjavanje i predavanje novih izvješća te predati zahtjev za davanjem mišljenja.

Obzirom da će obrazac za podnošenje izvješća o imovinskom stanju u elektronskom obliku biti dostupan samo dužnosnicima, radi upoznavanja javnosti s novim obrascem, pripremili smo obrazac izvješća u demo verziji koji omogućuje pregled sadržaja obrasca sa svim uključenim opcijama padajućih izbornika. Ukoliko pregledom obrasca uočite eventualne nelogičnosti odnosno imate prijedlog za njegovo poboljšanje, molimo Vas da Vaše prijedloge dostavite na e-mail Povjerenstva info@sukobinteresa.hr.

Demo verziju obrasca izvješća možete dohvatiti klikom na: Obrazac izvješća u demo verziji

Na kraju, želimo Vam skrenuti pozornost da će, zbog prebacivanja svih podataka na novu internetsku stranicu, kraće vrijeme biti otežan pristup podacima i aktima koji su bili objavljeni na staroj internetskoj stranici Povjerenstva, pa u tom smislu molimo za razumijevanje.

POVJERENSTVO ZA ODLUČIVANJE O SUKOBU INTERESA