Početna
 

Izvješće o održanoj edukaciji u Zagrebu

Povjerenstvo je u srijedu 6. lipnja 2018.g. održalo drugu u nizu edukacija o obvezama koje za obveznike proizlaze iz Zakona o sprječavanju sukoba interesa. Edukacija je održana u Staroj gradskoj vijećnici Grada Zagreba za sve obveznike i rukovodeće državne službenike s područja Grada Zagreba, Zagrebačke, Karlovačke, Sisačko-moslvačke i Bjelovarsko-bilogorske županije.

Edukaciji je, u ime Grada Zagreba, nazočila gđa Olivera Majić, zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba koja se prisutnima i obratila te istaknula važnost održavanja redovitih edukacija kako bi se obveznici bolje upoznali s obvezama i ograničenjima propisanim Zakonom te kako bi se otklonile eventualne dvojbe oko primjene pojedinih zakonskih odredbi.

U ime Povjerenstva pristunima se obratio g. Davorin Ivanjek, zamjenik predsjednice Povjerenstva koji je i održao prezentaciju o važećim zakonodavnim rješenjima.

Povjerenstvo zahvaljuje svim sudionicima edukacije na aktivnom sudjelovanju u raspravi te na iznesenim mišljenjima i konstruktivnim prijedlozima.

 

 

Dokument/i: