Početna
 

Sudjelovanje predstavnika Povjerenstva u raspravi „Doprinos civilnog društva suzbijanju korupcije i reformi javne uprave“

Predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa gđa. Dalija Orešković sudjelovat će u raspravi „Doprinos civilnog društva suzbijanju korupcije i reformi javne uprave“ koja će se u  organizaciji Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske održati u povodu dovršetka procesa ugovaranja projekata programa IPA 2011 „Jačanje potpore organizacijama civilnog društva za povećanje dobrog upravljanja i transparentnosti javne uprave u Hrvatskoj“. Rasprava će se održati 5. veljače 2015. s početkom u 13:30h, u Kući Europe (Ban centar), Cesarčeva 2, Zagreb.

Svrha je rasprave javnosti približiti ciljeve projekata udruga čija je provedba započela početkom 2015. godine, a koji bi trebali izravno pridonijeti ostvarivanju strateških ciljeva RH na području suzbijanja korupcije odnosno reforme javne uprave. U raspravi će sudjelovati predstavnici organizacija civilnog društva, nadležnih državnih tijela, akademske zajednice i medija.

Dokument/i: