Početna
 

Obavijest o ograničenju broja predstavnika medija na sjednicama Povjerenstva

Obavještavamo zainteresirane medije da je zbog ograničenih prostornih kapaciteta Povjerenstva, a kako bi se osiguralo postupanje u skladu s preporukama o broju i zadržavanju osoba u zatvorenim prostorima prema kvadraturi istih, broj prisutnih predstavnika medija na sjednicama Povjerenstva privremeno je nužno ograničiti na ukupno sedam osoba po sjednici te će se prisutnost medija na sjednici omogućiti isključivo uz prethodnu najavu i to predstavnicima onih medija koji prvi najave dolazak.

Svim ostalim predstavnicima medija, kojima nećemo biti u mogućnosti osigurati prisutnost na sjednici, omogućit će se preuzimanje audio signala spajanjem diktafona i ostalih uređaja za audio-snimanje na Press box sa XLR audio izlazima za priključenje snimača.  Napominjemo da stavljanje mikrofona na stol više neće biti moguće.

Nakon objave dnevnog reda, namjeru prisustvovanja na sjednici uz obavezno navođenje broja predstavnika pojedinog medija koji će prisustvovati na sjednici (maksimalno dvije osobe po medijskoj kući) potrebno je najaviti glasnogovornici Povjerenstva na broj: 091/2000403 ili putem e-maila: martina.jurisic@sukobinteresa.hr