Početna
 

Obavijest o načinu podnošenja dokumentacije i prijemu stranaka za vrijeme trajanja epidemije bolesti COVID - 19

 

 

OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA DOKUMENTACIJE I PRIJEMU STRANAKA ZA VRIJEME TRAJANJA EPIDEMIJE BOLESTI COVID - 19

 

S ciljem sprječavanja širenja epidemije bolesti COVID-19 te zaštite stranaka i zaposlenika, Ured Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa zaprimat će dokumentaciju elektroničkim putem ili putem pošte, a osobnom dostavom samo iznimno.

Slijedom navedenoga, molimo stranke da podneske, upite, imovinske kartice i drugu dokumentaciju dostavljaju:

- elektroničkim putem, na mail: info@sukobinteresa.hr ili

- poštom, na adresu: Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa, Ulica kneza Mislava 11/3, 10000 Zagreb.

 

Prijem stranaka moguć je isključivo uz prethodnu najavu elektroničkim putem na e-mail: info@sukobinteresa.hr ili telefonskim putem na broj telefona: 01/5559 527.

Prilikom ulaska i za cijelo vrijeme boravka u prostorijama Povjerenstva obvezno je korištenje maske za lice. Osobama koje ne koriste masku ili ju koriste na neispravan način zabranit će se ulazak u prostorije Povjerenstva.

Za sve osobe koje ulaze u prostorije Povjerenstva, na ulasku u zgradu bit će organizirano mjerenje temperature. Osobama koje imaju povišenu tjelesnu temperaturu (37,2 C i veću) te osobama koje imaju respiratorne smetnje (suhi kašalj i kratki dah) zabranit će se ulazak u prostorije Povjerenstva.

Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti na broj telefona: 01/5559527 (centrala) ili na brojeve telefona pojedinih službenika navedene na mrežnim stranicama Povjerenstva https://www.sukobinteresa.hr/hr/kontakt