Početna
 
"Zaboravite privatno, brinite za javno"
Izvješće o imovinskom stanju
Podnesite izvješće
Odgovorno i transparentno
Prijava sukoba interesa
Prijava
Zaštitimo javni interes zajedno
Mišljenja
"Sačuvajte vlastiti integritet i vjerodostojnost"
Zatražite mišljenje

Novosti

Obavijest - Otkazana 106. sjednica Povjerenstva

Obavještavamo zainteresiranu javnost da je 106. sjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa, koja se trebala održati danas, 4. prosinca 2020.g. u 10.30 sati, otkazana zbog nedostatka kvoruma. 

Zahvaljujemo na razumijevanju.

Podrška projektu „Prekid šutnje: jačanje politika i kulture prijavljivanja nepravilnosti na Zapadnom Balkanu i u Republici Moldaviji“ koji provodi Regional Anti-Corruption Initiative (RAI)

Regionalna međuvladina organizacija - Regional Anti-Corruption Initiative (RAI) provodi projekt, financiran od Europske unije, pod nazivom „Prekid šutnje: jačanje politika i kulture prijavljivanja nepravilnosti na Zapadnom Balkanu i u Republici...

Poziv za 106. sjednicu Povjerenstva

106. sjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa održat će se u petak, 4. prosinca 2020.g. u 10.30 sati.

OECD logo

Održan radni sastanak OECD-a na temu zaštite integriteta u javnom sektoru

U ponedjeljak, 30. studenoga 2020.g., u organizaciji OECD-a virtualnim putem održan je radni sastanak na temu zaštite integriteta u javnom sektoru.

Obavijest - Otkazana 106. sjednica Povjerenstva

Obavještavamo zainteresiranu javnost da je 106. sjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu  interesa koja se trebala održati danas, 27. studenoga 2020.g. u 11.30 sati, otkazana zbog bolesti predsjednice Povjerenstva.